Arta Bilalli-Zendeli:”Të zhvillojmë fushatë të qetë dhe të civilizuar,na priftë e mbara”

Të nderuar miq,

Fushata e zgjedhjeve parlamentare të vitit 2020 tani më ka filluar. Pas 20 ditësh ajo do të mbaron dhe jeta do të vazhdon për të gjithë ne.
Shpresoj që të zhvillojmë një fushatë të qetë, të civilizuar por para së gjithash ta ruajmë shëndetin tonë dhe të të afërmve tanë!
Shëndet, suksese e na priftë e mbara!