Artan Grubi: Dibran jam edhe unë!

Artan Grubi, ish deputet i BDI-së , përmes një statusi në fejsbuk, ka reaguar ndaj qytetarëve, portaleve, dhe mediave.

“Pa lajme të rreme, pa propagandë, pa shpërndarje të frikës së panevojshme”, është shprehur Grubi.

Sipas tij, tashmë atyre (BDI-së) nuk u interesojnë as zgjedhjet e as fushata, megjithëse harron se dje nëpërmjet një press konferencë paralajmëruan se janë vënë në dispozicion 10 mijë BDI-sta, që do të jenë në shërbim të qytetarëve në ballafaqim me Corona Virusin.

Ja se çfar shkrun Grubi:

Dibran jam edhe unë

Tashmë nuk na interesojnë as zgjedhjet e as fushata.

Të gjitha kapacitetet tona i kemi vënë në shërbim të betejës së përbashkët kundër CoVid19.
Jemi edhe me Dibrën dhe Zhupën duke krijuar të gjitha kushtet për përballim të lehtë të situatës.

Ju përgjërohem, qytetarëve, portaleve, mediave: pa lajme të rreme, pa propagandë, pa shpërndarje të frikës së panevojshme.
Jemi bashkë në këtë betejë dhe bashkë do t’ia dalim.

Miq, ju lutem shumë shumë, kujdes, por pa panik.
Respektoni udhëzimet e autoriteteve.

#kujdesemi