Artan Grubi nga Studeniçani cdo votë për Rekën është votë kundër konsensualitetit

Karavani i Bashkimit Demokratik Për Integrim ka vazhduar aktivitetet e saj parazgjedhore sot ka qëndruar në Studeniçan ku ka takuar aktivistët dhe simpatizantët e këti subjekti nga ku qytetarëve ju drejtua edhe sekreti organizativ Artan Grubi nga ku sic theksoi Grubi votat shqiptare nuk mjaftojnë që Presidenti i këti shteti të jetë Shqiptar nga ku vlen të kuptohet se nuk duam të lejojmë margjinalizimin e votës shqiptare dhe kjo viheshte në funksion vetëm me konsensualitetin që e kemi bërë ne edhe në komuna edhe në Pushtetin legjislativ dhe në këto zgjedhje aritëm që konsensualitetin ta inponojmë edhe në zgjedhjet Presidenciale theksoi Deputeti Artan Grubi.