Artan Grubi nga Tetova ju çoi selam gjithë partive politike dhe …

Deputeti i BDI-së Artan Grubi dje nga Tetova ju çoi selame gjithë partive politike se në zgjedhjet e 12 Prillit BDI-ja do të fitojë 5 me 1.

“Kjo sallë para pak çastesh kishte kongres ndërsa ne si BDI kemi kuvend dege dhe imagjioni fuqinë tonë andaj me 15 prill do të fitojmë 5 me 1” u shpreh Grubi nga Tetova.

Ai gjithashtu tha se BDI-ja është parti e tolerancës parti e kulturës parti e cila që 17 vite ka veq 14 fitore.
Grubi sonte përshëndeti degën më të madhe të BDI-se e cila degë vazhdon të jetë bastion i Ali Ahmetit.