Artan Grubi ”U tha ,u bë” : Gjuha shqipe shpallet në Gazetën Zyrtare

Dërgimin e Ligjit të Gjuhëve në Gazetën Zyrtare e ka konfirmuar edhe deputeti i BDI-së, Artan Grubi.

Ai në një postim në Facebook shkruan se “Gjuha Shqipe shpallet në Gazetën Zyrtare”.

“Integrimi në NATO dhe BE, u tha, u bë; Barazia gjuhësore, u tha, u bë; Reforma sistemore, u tha, u bë”, vijon komentin e tij deputeti nga radhët e BDI-së, Artan Grubi.