ASH-ja keqpërdor ndihmat e shoqatës ‘Fundjavë Ndryshe’ nga Shqipëria

Drejtori i NP Komunalec në Gostivar, Faton Abdullai si dhe nëndega e Aleancës për Shqiptarët në fshatin Raven të Gostivarit kanë gënjyer opinionin kinse kanë shpërndarë ndihma për nevojtarët. Ata kanë shkruar se ndihmat janë shpërndarë nëndega e ASH-së në Raven.

Por, në fakt këta ndihma janë shpërndarë nga shoqata ‘Fundjavë Ndryshe’ nga Shqipëria me drejtor bamirësin e njohur Arbër Hajdarin.

Këtë e konfirmon vet kjo shoqatë nëpërmjet faqes së saj zyrtare dhe emailit që ata kanë dërguar. Ja faktet: