ASH mallkon njerëzit: Kush nuk e do FRASH-in i raft Koronavirusi

Kryetari i FRASH-së Omer Ajdini ka bërë një deklaratë skandaloze pas përplasjeve të shumta sonte në Kuvend ku nuk kaloi lista e kandidatëve për deputet. Ajdini mallkon njerëzit dhe thotë se kush nuk e do FRASH-in i raft Korona Virusi
Pas kësaj deklarate skandaloze me qindra të rinjë shpërndajnë fotografinë e tij në rrjetet sociale duke kërkuar edhe sqarim nga lideri i ASH-së Ziadin Sela.

Nuk dihet nëse Ajdini do të kërkojë falje për këtë skandal, apo mundohet që përçarjet brenda ASH-së ti mbulojë me këto deklarata skandaloze.