Asim Gashi publikon potpuri 10 minutëshe me plot hite

Asim Gashi ka publikuar një kolazh 10 minutëshe me hite të cilët janë kënduar ndër vite.

Ai ka përmbledhur shumë këngë në një potpuri të vetme.

Gashi këtë potpuri e ka publikuar në kanalin e tij në “Youtube”.

Si zakonisht, i veçantë dhe tejet unik, Asimi tregoi se pse është mjaft i kërkuar me këngët e tij.