Atdhetarët malësorë nuk harojnë vendlindjen,aksion humanitarë për familjen Dukaj në Malësi

VLLAZEN DHE MOTRA TE MALSISE SE MADHA
TE JU NJOFTOJ ME RASTIN NJI AKCJONI HUMANITARE PERE NJE FAMILJE DUKAJ NGA LUMI CEM I TRIESHIT !
ME KISHIN ZGJEDH PA ME ME ME PYET KUSH ?
KUPTOHET SE JO PERE TE KEQ DHE NGA QE E NJOF ATE FAMILJE TE NDERSHME EDHE PSE NUK DESHIROJA NGA QE KAM HALLE FAMILJARE NUK E REFUZOVA
DO TE MUNDOHEM TE GJITHA NDIHMAT E DONATIREVE NGA RRETHI I DETROUT MI TE PERCIELLEN ATY KU METEVERTET ISHIN TE NEVOJSHME !
PRA GJERGJ KOLA TANI I NDIER , DRITE PAST
AJO FAMILJE MERITON MBESHTETJEN
NGA DISA DONATOR DHE NE SI TE CAKTUEM PERE KETE AKCJON KEMI RA DAKORT QE TE ZGJIDHET KOMISJONI DHE TE GJITHA NDIHMAT TE BASHKOHEN NE NJI VEND SI NGA VENDLINDJA SI NGA DIASPORA DHE TE KONTROLLOHET PUNA DHE LLOGARIA NE FUND SI U SHPENZUEN T’HOLLAT
KOMISJONI JANE ?
1 FRAN ZELI GJOKAJ
2 RROK PJETRI NIKOLLAJ
3 ZORAN NONI NIKOLLAJ

PERVEC CKA JANE PERCIELL PERMES VASEL NIKOLLAJ NE NY A PO DIREKT NE MALESIJ
TE UNE JAN MRRI DER TASH

RROK GJ LULGJURAJ 500 $
MARASH NIKOLLA MICAKAJ 300
GJERGJ (KELOT ) TOTI GOJCAJ 200 $
MARJAN DELI ULAJ 200 $
TOME MARTINI GJONAJ 100 $
ANTON RROKU GOJCAJ 100 $
PALO VASELI GOJCAJ 100 $
ZEF DEDA GOJCAJ 200 $
MARKU I KOLE UJKES DUKAJ 1 000 $
ALEKS MUCAJ 500 $
AGE DUKAJ DELPIZZO 500 $
KRISTINA SHIELDS 100 $
NIKE DEDA GOJCAJ 200 $
VASEL ZEFI KALAJ 200 $
ZEF PJETER DEDVUKAJ 500 $
NIKOLLAS LUKE SINISHTAJ 200 $ FAMILJA E PJETER GJON UCIT DUSHAJ 200 $
EDI GJERGJI GOJCAJ 500$ 5,600 $

PERE INFORMATA A PO SQARIME
NA KONTAKTONI TEL OSE VIBER 586-202-2230
ZOTI JU SHPERBLEFT TE GJIDHVET
MALESIJA NUK DESHTON POR VEPRON KU ASHT NEVOJA!
JU PERSHENDES PERZEMERSISHT
GJOKE DEDA GOJCAJ !