Avziu: Rritet përfaqësimi i drejtë dhe adekuat në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Sekretari Shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës Adem Avziu sot ndau 11 vendime të rreja pune.

“Me punësimin e kuadrit të ri ndikojmë në rritjen e përfaqësimit të drejtë dhe adekuat në Ministrinë e Shoqërisë Informatike dhe Administratës. Me këto punësime numri i shqipëtareve ne MSHIA arrinë 21 %”, tha Avziu.

Ndryshe Adem Avziu është emëruar Sekretar Shtetëror i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës në dhjetor te vitit 2019.