Azmanov paralajmëron bombë të re

Tik-tak, një njoftim për një bombë, një intervistë ekskluzive me Azmanov për Infomaks … ⏰💣 (21:00 në Facebook në faqen e InfoMaks) (Lajmërim-Bombë) EKSKLUZIVE PËR FUNKSIONET: Azmanov Octriva, të cilët zyrtarë nga LSDM-ja kanë urdhëruar një kunj dhe nga ku do të bombardohen Boki 13 dhe Policija Financiare

Sonte ekskluzivisht në faqen Facebook të InfoMaks në orën 21:00 do të transmetohet një intervistë me biznesmenin Zoran Azmanov. Biznesmeni në bisedën me kryeredaktorin e InfoMaks Aleksandar Mitovski zbulon detaje ekskluzive për çështjen mega, Pequet. Azmanov vetëm për lexuesit e Inforamx do të zbulojë se cilat zyrtarë të lartë qeveritarë dhe SDSM kanë urdhëruar parcelën dhe do të tregojnë origjinën e bombave dhe materialeve të kontrolluara nga Bojan Jovanovski, më i njohur si Boki 13. Ndiqni jo sonte në orën 21:00 në faqen Facebook të InfoMax.