Bajram Rexhepi: BDI është mundësia jonë më e mirë për të gjithë

Kandidati i BDI-së në njësinë e 6-të zgjedhore Bajram Rexhepi sot ishte prezent në Hapjen e Shtabit Komunal në Tetovë nga ku edhe ju bëri thirje aktivistëve dhe simpatizantëve të Bashkimit Demokratik Për Integrim që të ruajnë shëndetin dhe të bëjnë fushatë dinjitoze ai nënvizoj se do të angazhohet në krijimin e vendeve të reja të punës dhe përmisimin e kushteve për jetesën në Maqedoni duke theksuar Përkushtimin maksimal të BDI-së në këtë drejtim.Rexhepi kërkoj votën e Tetovarëve duke ju premtuar angazhim maksimal për mirëqenien e qytetave dhe kthimin e rinisë në vendlindje. Ai nga foltorja ju dërgoj mesazh oponentëve skeptik se ideja për kryeministër shqipëtar buron nga zemra e pastër, luftëtare, përgaditja profesionale dinjitoze dhe shpirtërore e Ali Ahmetit.