Bashkëshortja e Pendarovskit, sot feston ditëlindjen

Pendarovska ka marr dhuratën më të mirë të mundshme me rastin e ditëlindjes së 47 të saj. Pasiqë bashkëshorti i saj fitoi zgjedhjet presidenciale, ajo u bë zonja e parë e Maqedonisë.

Elizabeta gjatë gjithë fushatës zgjedhore i qëndroi pranë bashkëshortit të sajë duke e shoqëruar në çdo miting dhe aktivitet tjetër zgjedhor.