Bashkimi Demokratik për Integrim nis fushatën nesër nga Prespa

Bashkimi Demokratik për Integrim nesër, e mërkurë 24 korrik 2020, do ta nis fushatën zgjedhore për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare të 15 korrikut 2020 në Prespë me Konventë promovuese të kandidatëve për deputet.

Konventa fillon në ora 13:00 dhe do të mbahet pranë pushimores Krani.

Ju ftojmë që ta ndiqni Konventën dhe nëse jeni të interesuar, ta transmetoni drejtëpërdrejt ne platformat tuja të rrjeteve sociale.