BDI – Dega e Shuto Orizares, zyrtarisht nis fushatën për Kryeministrin e Parë Shqiptar

Dega e Shuto Orizares, zyrtarisht nis fushatën për Kryeministrin e Parë Shqiptar dhe marrjen e mandateve në Kuvendin e RMV

Sot, Dega e Shuto Orizarës, në ambient të hapur, duke respektuar masat e distancës sociale si dhe rekomandimet tjera, bashkë me bartësit e listave të nj.z.1 dhe 2, Izet Mexhiti dhe Arbër Ademi dhe kandidatët tjerë për deputet, në prezencë tê shumë anëtarëve dhe aktivistëve të kësaj dege në krye me Kryetarin dhe njëherit shef shtabi Iljaz Leskovica, nisën fushatën për fitoren e madhe të 15 korrikut nën Platformën për Kryeministrin e Parë Shqiptar. Ju priftë e mbara dhe suksese!

Dega e Shuto Orizares, zyrtarisht nis fushatën për Kryeministrin e Parë Shqiptar dhe marrjen e mandateve në Kuvendin e…

Gepostet von Imrane Morina – BDI – Kandidate për deputete në zonën zgjedhore 2 am Donnerstag, 25. Juni 2020