BDI dega Tearcë më 25 tetor zgjedh kryesinë e re!

Të nderuar,

Kemi nderin t’ju ftojmë në Kuvendin Zgjedhor të Degës së Tearcës pranë Bashkimit Demokratik për Integrim që do të mbahet neser, e premte, më 25 tetor, me fillim në ora 19:00, në Restaurant Ulqin – Pershefce.

Në punimet e Kuvendit do të merr pjesë edhe i pari ndër ne, Ali Ahmeti i cili do t’ju drejtohet të pranishmëve dhe opinionit të gjërë

Ju ftojmë ti ndiqni punimet e Kuvendit për zgjedhjen e kryetarit te Deges se BDI-se per Komunen e Tearces!

Jeni te mirseardhur!