BDI me 10 mijë aktivistë në aksion për të ndihmuar ballafaqimin me Covid-19

Njoftim

Për çfardo nevoje kontaktoni numrin falas…

☎️ 080055000

Fushata e BDI-së transformohet në Lëvizjen #KUJDESEMI për të ndihmuar ballafaqimin me Covid-19

BDI merr vendimin që strukturën e saj organizative me mbi 10 mijë aktivistë të organizuar në mbi 360 këshilla vendor ta vendos në shërbim të fushatës #KUJDESEMI për tu dal në ndihmë grupeve vulnerabile që janë të detyruar të qëndrojnë në shtëpi përshkak epidemisë.
Andaj për çfardo nevoje që mund të keni për të blerë në treg, në barnatore apo shërbim tjetër që u detyron të dilni nga shtëpitë tuaja kontaktoni numrin falas 080055000 dhe aktivistët tanë do marrin detyrën që ta kryejnë shërbimin.
#WECARE