BDI nesër hap shtabin komunal në Bogovinë

Të nderuar/a,

Ftoheni që nesër (02.03.2020) me fillim në ora 19.00 të merrni pjesë në hapjen e shtabit komunal BDI-Dega Bogovinë (lokacioni-Bogovinë përball Xhamisë së Re).

Në hapjen e shtabit komunal do të marrin pjesë zv. Kryeministri për Çështje Europiane z. Bujar Osmani, Ministri mjedisit jetësor dhe planifikimit hapësinor z. Naser Nuredini, Ministri i Ekonomisë z. Kreshnik Bekteshi, Ministri pa resor-për investime të huaja z. Hisen Xhemaili, përfaqësues nga Shtabi Qëndror Zgjedhor i BDI-së dhe funksionar tjerë partiak.

Me respekt, Kryesia e Degës dhe Shtabit komunal