BDI nga Saraji: Ballëhapur japim llogari para qytetarëve

Blerim Bexheti
Ballëhapur dalim para qytetarëve dhe japim llogari.
Faleminderit për mbështetjen që na jepni.
Suksese të përbashkëta!
#PërSarajinQëDuam
#PasVizionitTëAliAhmetit
#Llogaridhënie