BDI: Së shpejti shkolla fillore e Buzallakovës mëvetësohet nga Velesi (FOTO)

Për BDI-në dhe liderin Ali Ahmeti, shqiptarët e Maqedonisë së Veriut kudo që jetojnë, nuk kanë qenë dhe nuk janë vetëm numra e aq më pak nuk do të shfrytëzohen vetëm për vota. Këtë e dëshmon dhe vendimi i Ministrisë së Arsimit që Shkolla Fillore Periferike ‘Vasill Gllavinov’ në fshatin Buzallakovë të mëvetësohet nga shkolla qëndrore e Komunës së Velesit.

Nga Shtabi Zgjedhor i BDI-së në njësinë numër 3 përmes një statusi në faqen zyrtare në rrjetin social facebook thonë se shqiptarët e Buzallakovës, Kllukovecit dhe Slivnikut falë angazhimit të BDI-së, së shpejti do të kenë Shkollë Qëndrore që do të thotë kushte më të mira oër nxënësit dhe mundësi për punsime të reja të kiadrit shqiptar të kësaj ane…

Shtabi Zgjedhor i BDI-së në njësinë zgjedhore numër 3 gjithashtu informon se procedura tashmë është në përfundim e sipër!