BDI vazhdon me aktivitete hapet edhe shtabi në Kërçovë

Mbrëm Bashkimi Demokratik Për Integrim hapi shtabin në Kërçovë,të cilin do ta udhëheq Urim Ahmedi.

Prezent në këtë aktivktet ishte edhe kryetari i komunës së Kërçovës Fatmir Dehari i cili theksoi se ne do të jemi vota fituese e presidentit të ardhshëm të Republikës së Maqedonisë Veriore.

Dehari po ashtu theksoi se duhet të jemi të vëmendshëm sepse po haprojm drejt NATO dhe BE.