Beauty Lil beson duarve të Zana Ameti- Make up artiste

Ajo është një femër me klas e është gjithmonë në formë e ku duket në çdo moment yll. Po flasim për Beauty Lil e cila kur është në vendlindjen e saj në Tetovë ka vetëm një emër që i beson duarve të saj, Zana Ameti apo siç nihet ajo në artin e saj si Za Make up Studio e kështu e gjeni këtë make up artiste që është mjaft unike në punës e saj edhe në Instagram e ajo është një make up artiste shumë e famshme për shkak të talentin të saj të veçantë. Lil është dukur mjaft bukur në eventet dhe gëzimet që ajo ka qenë e ftuar duke falenderuar duarve të Zanës.BS