Bëhuni gati: Shkodrani po vjen me këngën ‘Nga Shkupi në Prekaz’

Tenori i njohur shqiptar Shkodran Tolaj, i cili në vazhdimësi po kontribon për kulturën shqiptare, me projekte të cilat për qëllim kanë cilësinë e melosit dhe traditës popullore, e ka gati projektin më të ri muzikor,”Nga Shkupi në Prekaz”, mban titullin kënga më e re, e cila pritet të lansohet gjatë ditëve në vijim… Lajmin e ka bërë të ditur vetë këngëtari, gjersa ka shkruar: Po vjen me Marsin! “Nga Shkupi në Prekaz”.

https://www.facebook.com/shkodran.tolaj/videos/10158398182719794/?t=0