Bekim Jashari uron festën e Fitër Bajramit

Të dashur bashkëkombas, Në emrin tim dhe në emër të Komunës së Skenderajt, urime festa e Fitër Bajramit, uroj që Zoti i madhërishëm të pranoj agjërimin dhe lutjet tona! Kësaj radhe pa vizita familjare, festojmë në shtëpi me më të dashurit tonë. Gëzuar!

https://www.facebook.com/watch/?v=572075393447737