Bekim Mehmeti për forcimin e ligjeve për komunat dhe këshillat komunal

Në Ohër, është mbajtur trajnimi dyditor ku morën pjesë përfaqësues të komunave, Këshillave komunal, Ministria e Pushtetit Lokal dhe OSBE, njoftoi Kryesuesi i Këshillit komunal të Tetovës, Bekim Mehmeti.

Ai ka shkruar se aty u debatuan dhe ofruan propozimet në forcimin e ligjeve mbi Komunat dhe këshillat komunal.

Trajnimi vijon në Dibër.

Ja postimi i plotë i z. Mehmeti:

Me sukses përfundoi edhe ky trajnim një ditor në Qytetin e bukur të Ohrit.
Sot patëm rastin gjithë së bashku (Komunat,Këshillat Komunal, Ministria e Pushtetit Lokal , OSBE) të debatojmë dhe të japim mendimet dhe propozimet tona në forcimin e ligjeve mbi Komunat dhe këshillat komunal.
Vazhdojmë nesër në Dibër .