Bekim Rexhepi do të përfaqsojë Sarajin në Qeveri

Bashkimi Demokratik për Integrim edhe oficialisht ka caktuar zv/ministrat në qeverinë e re me Lsdm-në.
Si propozim për zv/ministër në ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve, kryetari i BDI-së Ali Ahmeti ka përcaktuar Bekim Rexhepin, njofton derveni.info.


Bekim Rexhepi ka një karierë dhe bagazh të madhë në politikë. Ai ka qenë Drejtor në Energjetikë, pastaj zv/Drejtor në Burgun e Idrizovës dhe së fundmi ka qenë anëtar i Keshillit të lartë Gjyqësor.
Ndryshe Bekim Rexhepi është nga vendbanimi Bojanë.