Bekteshi: BDI-ja ka realizuar gjithë punët më të mira për shqiptarët

I ftuar ne emisionin “Click Plus” ne TV21, Ministri i ekonomise Kreshnik Bekteshi perballe panelisteve te tjere ka deklaruar se BDI vazhdimisht ka punuar ne te mire te shqiptareve, si ne ndertimin e rrugeve, perfaqesimin adekuat shqiptar neper institucione dhe projekte te tjera per mireqenien e shqiptareve ne Republiken e Maqedonise se Veriut. Bekteshi tha se BDI nuk pranon asnje ndryshim per njesite zgjedhore, sepse me ndryshime te tilla humbasin shqiptaret. Sipas analizes se tij, ndryshimi i njesive do te bente qe shqiptaret te jene te perfaqesuar me minus 3 deputete me pak ne Kuvendin e Maqedonise se sa jane tani.