Bekteshi: Do të vazhdojë ndihma financiare për të gjithë PUNTORËT në vend edhe për NJË MUAJ!

Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi,njoftoi se do të vazhdojë ndihma financiare për të gjithë PUNTORËT në vend edhe për NJË MUAJ!
14.500 den për Ç’DO TË PUNËSUAR në sektorin real.

👉 2️⃣0️⃣ milion EURO, për subjektet afariste në investime të reja dhe që kanë fillu gjatë krizës
kompanitë në fushën e:
✔️prodhimtarisë
✔️tregtisë
✔️IT -thotë Bekteshi