Bekteshi mban premtimin: Fillon ndërtimi i rrugës Tetovë – Kodra e Diellit, dhe përfundon ndërtimi i gjashtëulses në Kodrën e Diellit

Sipas Bekteshit rruga në Kodrën e Diellit ka filluar të ndërtohet dhe në afat më të shkurtër e njëjta do të mbaroj me sukses me cka do të zhvillohet biznesi dhe turizmi në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Pra siç e dhash zotimin në rrugën Tetovë-Kodra e diellit në debat në televizioonin tuaj e cila vec më ka filluar të ndërtohet-theksoi Bekteshi.

Bekteshi po ashtu theksoi se edhe komunat që udhëhiqen nga opozita kanë fituar një sër projektesh kapitale, me cka shihet se BDI nuk bën diskrimin por në cdo vend ku shqiptarët janë me shumicë dhe pamarparasysh kush udhëheq me atë venbanim ne kemi pranuar projekte kapitale.

Gjat debatit që po zhvillohet në clik plus në TV21 Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi Po ashtu theksoi se ne vitin 2019 e kemi parashikuar si vend i suksesshëm ekonomik duke u bazuar në projektet që i kemi paraparë të realizohen gjat kti viti

Sa i përket modelit publiko privat ajo caktohet në kontratën që e bën shteti me investiroein dhe shumë shpejt do të vin edhe investitorët e tjerë privat të cilët do të investojnë.