Bekteshi: Projektet e kësaj qeverie po japin tashmë frytet (Video)

Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi sonte ka marrë pjesë në debatin ‘Arti i financës’ në Klan Maqedoni, debat ky i zhvilluar mes analistëve në dy vjetorin e qeverisjes, ministri Bekteshi ka elaboruar para të pranishmëve gjithë projektet qeveritare dhe prioritetet.

“Sa i përkët investimet kapitale, është me rëndësi të meren parasysh se kemi vendosur të meremi me projekte të cilat kanë kaluar fazat e publikimit dhe projektimit, revizionin e projekteve që marin kohë për të fitulluar duhet afat deri në 5 muaj ku krijohen situacione të cilat paguhen nga institucionet përkatëse e më pas evidentohen si investime të realizuara, tash ka nisur realizimi i projekteve të kësaj qeverie, secili institucion realizon programën dhe miratohet nga qeveria dhe parlamenti për realizimin e tyre, është gasifikimi i cili ka realizim 35% aksin Shkup-Tetovë-Gostivar, është hekurudhat dhe janë të përfshirë shumë institucione të vendit dhe të huaja pra evaluimi shkon më gjatë, janë shkollat, sallat sportive, spitalet dhe janë projektet e minitrisë së bujqësisë për vaditje e në realizim e sipër”, thekson kështu Bekteshi.

ARTI I FINANCËS – DY VITE QEVERISJE – TË ARRITURAT DHE DËSHTIMET

Gepostet von Klan Macedonia Television am Mittwoch, 5. Juni 2019

Bekteshi: Projektet e kësaj qeverie po japin tashmë frytet (Video)