Bekteshi: Raporti i OBT-së tregon se vendi ynë është në rrugën e duhur!

“Raporti i OBT-së tregon se vendi ynë është në rrugën e duhur për të arritur ritme të larta rritjeje, tërheqjen e investimeve të huaja, hapjen e vendeve të reja të punës dhe përmirësimin e standardeve të jetesës së qytetarëve, të cilat janë gjithashtu përpjekjet kryesore të Qeverisë.” – thotë Bekteshi

Për më shumë ndiq linkun: