Bekteshi viziton kompani të suksesshme në Studeniçan

Kompani të suksesshme në Komunën e Studeniçanit- BURDEM dhe XHEZA

#zhvillimekonomik
#llogaridhënje, shkruan Bekteshi në Facebook.