Bekteshi:Vazhdojmë të punojmë për të përmirësuar cilësinë e jetës për qytetarët

Së bashku me zyrtarë të tjerë të lartë të Qeverisë nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim sot inspektuam punimet në rrugën e Plastikave, gjithashtu vizituam Çarshinë e Vjetër të Shkupit, ku inspektuam rinovimin e vitrinave të duqaneve në Çarshi, ndërkohë realizuam takim edhe me esnafët. Vazhdojmë të punojmë për të përmirësuar cilësinë e jetës për qytetarët dhe për të përmirësuar kushtet e punës së zejtarëve