Berat Buzhala dhe ‘miku i tij’ tallen keq me Hoxhë Elvis Nacin (VIDEO)

Berat Buzhala dhe ‘miku i tij’ tallen keq me Hoxhë Elvis Nacin në mënyrë të pakuptimt!

Shikoni videon!