Berat Dehari pas 8 viteve në krye të Policisë financiare, Faleminderit për bashkëpunim!

Pas dy mandateve në krye të Policisë Financiare të Maqedonisë së Veriut, Berat Dehari sot në takimin lamtumirës, ka falënderuar bashkëpunëtorët dhe të punësuarit për këto 8 vite pune. Ai me këtë rast ka uruar kolegët për suksese dhe shëndet në punën e tyre të mëtejme.

Ja postimi i plotë i z. Dehari në fb:

Me rastin e përfundimit të detyrës në Drejtorin e Policisë Financiare(mandati dytë) pata rastin të takoj të punësuarit ,të shprehi falemenderime për bashkëpunimin dhe sfidat e kaluara së bashku 8 vite,njëkohësisht kërkova nga ata që të më falin për gabimet, lëshimet eventuale dhe situatat ndoshta të krijuara,nga natyra specifike e punës. Duke ju dëshiruar sukësese dhe shëndet në punën e mëtutjeshme.