Bërns dhe Filipçe mysafir të Shaban Memetit për Ditën e Falenderimeve

Ambasadorja amerikane në Shkup, Kejt Meri Bërns dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe ishin sot mysafir të drejtorit të Institutit për Shëndet Publik, Shaban Memeti. Takimi u zhvillua në kuadër të ditës së falënderimeve ndërsa Memeti shprehi mirënjohje ndaj personelit mjekësor dhe stafit të ISHP-së për punën e palodhshme tashmë gati 1 vjeçare kundër pandemisë. Falënderim të veçantë i shprehu ambasadores Bërns për ndihmën e parezervë ndaj institucioneve shëndetësore dhe donacionet e shumta me qëllim ballafaqimin efikas me pandeminë.