Bexheti nga Studeniçani Sela dhe Bilalli i matën forcat në Strug dhe Tetovë

Karavani i Bashkimit Demokratik Për Integrim ka vazhduar aktivitetet e saj parazgjedhore sot ka qëndruar në Studeniçan ku ka takuar aktivistët dhe simpatizantët e këti subjekti nga ku qytetarëve ju drejtua kryetari i komunës së Sarait Blerim Bexheti i cili në fjalimin e ti nuk la pa cekur se opozita siç theksoi ai Ziadini dhe Bilalli i matën forcat e tyre në Strug e Tetovë ndërsa tash do presim le ti masin edhe njëher forcat me Ali Ahmetin në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.
Blerim Reka siç theksoi Bexheti asnjëher nuk komentoj një temë të cilët ishin top temat e fundit që duheshin patjetër të kalonin pozitiv siç është gjuha shqipe e të tjera, Reka asnjëher nuk foli për këta cikle jetësore të shqiptarëve përveç si Ambasador që e dërgoi BDI theksoi Bexheti