Bilall Kasami: Kualicioni Vmro dhe Bdi shkonte drejt rrugës së Rusisë

Sonte në emisionin “Koha për Debat” që emitohet në Televizionin Koha është i ftuar Kryetari i Lëvizjes Besa z.Bilall Kasami.

Kasami tha se Lëvizja Besa bëri kualicion me Lsdm-në për shkak se kualicioni Vmro – Bdi ishte në rrugën e Rusisë kurse kualicioni jonë do të shkojë drejt rrugës së Be-së.

Bilall Kasami tha se do të punojmë bashk me Zoran Zaev për shum projekte në të mirë të qytetarëve dhe në veçanti të shqiptarëve.