Boki 13: Po luani me jetën time…

I akuzuari i parë për rastin ‘Haraçi’ sot deklaroi se 55 herë është dërguar në spital.

“Ju lus të mos luani me jetën time”, tha Jovanovski i cili shtoi se për gjendjen e tij janë të nevojshme disa kushte të posaçme higjienike e që nuk i ka burgu i Shuto Orizares, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Gjyqtarja the se do të veprojmë me kërkesë të tij dhe se do të miratohet më 4 shkurt për ndërhyrje.

Avokati i tij, Sasho Dukoski thotë se ndërhyrja nuk është primare aq sa është që primare që klienti i tij të jetë në kushte të posaçme higjienike.

“Nëse i ndodh diçka, do të ketë shumë fajtorë dhe denoncime”, tha Dukoski.