Botohet në Gazetën zyrtare Ligji për gjuhën shqipe (Dokument)

Kryetari i Kuvendit mbrëmë ka firmosur Ligjin për gjuhët. Ligji me firmën e Xhaferit është  dërguar në Gazetën Zyrtare sot është botuar ku menjëherë do të hyjë fuqi.

Informacionin e kanë konfirmuar për Alsat nga Gazeta Zyrtare dhe nga Kuvendi. Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi dje në orët e pasditës ka dërguar Ligjin në Gazetën Zyrtare. Para pak minutave Ligji edhe zyrtarisht është botuar në Gazetën zyrtare.