Brenda shtëpisë së Luan Jahes – “Dajes Skender”

Ka vite që seriali i parë kosovar, “Familja Moderne”, e ka mbyllur siparin, por ende njerëzit e kujtojnë me shumë dashuri e mall, shkruan “Kosovarja”.
Shikuesit, kanë nostalgji për serialin komik që kishte shikueshmëri maksimale, e që çdo të diele provokonte shumë të qeshura në çdo familje.
Do të mbetet i pa harduar roli i “Dajes Skender”, i luajtur mjeshtërisht nga aktori Luan Jaha, i cili edhe sot e kësaj dite njihet e thirret me emrin e personazhit që e kishte në “Familje…”.
Flitet shpesh për rolet e sukseset e Jahes, por jo edhe për jetën e tij private. Ne, ju njohim me portretin familjar të aktorit dhe një nga ambientet e baneses së tij në Prishtinë, shkruan “Kosovarja”.