Bujar Osmani dhe Kryetari i Këshillit Evropian Sharl Mishel bënë mbikqyrjen e projekteve të finansuara nga BE

Kryetari i Këshillit Evropian Sharl Mishel është duke qëndruar në një vizitë në Republikën e Maqedonisë së Veriut .Ai ka zhvilluar disa takime të rëndësishme edhe ne krerët më të lartë shtetëror në vend informon Tetova sot.Në vijë të kësaj Kryetari i Këshillit Evropian Sharl Mishel ka takuar edhe Bujar Osmanin, zëvendës kryeministër i Maqedonisë së Veriut për Çështje Evropiane.
Osmani së bashku me z. Charles Michel dhe Ministrin e ambientit Nuredini ka bërë mbikqyrjen e projekteve të finansuara nga BE!Ts.mk