Bujar Osmani: Dibra doli nga karantina, nesër do ta vizitoi kryetarin Hekuran Duka

Dibra sot doli nga karantina. Neser në mëngjes me kënaqësi do ta vizitoj shtabin komunal dhe Kryetarin Hekuran Duka për tju falenderuar dhe uruar për punën e mrekullueshmë që e benë si shtab por edhe t’u uroj dibranëve për vetësakrificën, disiplinën dhe guximin që treguan. Dibra 7 ditë me rradhë pa asnjë rast të ri. Dibra gati për testim kolektiv të imunitetit të krijuar. Dibra model qê duhet ta ndjekim. Të shpresojmë se kështu do mbetet, shkruan në Facebook Bujar Osmani.