Bujar Osmani takohet në Paris me Sekretaren e përgjithshme të Qeverisë Franceze

Takimi i fundit i kësaj vizite do thoja historike në Paris me Sekretaren e përgjithshme të Qeverisë Franceze. Nga këtu drejt në aeroport për Shkup, për ta shfrytëzuar çdo ditë dhe orë para raportit të jashtzakonshëm të progresit për të bërë historinë, shkruan në Facebook Zëvendësministri për Çështje Europiane Bujar Osmani.