Bujar Osmani viziton Komunën e Dollnenit, i lumtur që në këtë komunë nuk ka të prekur nga Covid 19!

Në Komunën e Dollnenit bashkëbisedova me shtabin komunal dhe kryetarin e Komunës për masat e ndërrmara për pengimin e përhapjes së sëmundjes. Dollneni me asnjë rast pozitiv deri më tani!, informon Bujar Osmani në Facebook.