Burim Mehmeti sjell super baladën “Amanet”

Më në fund artisti Burim Mehmeti ka gjetur kohë e ta sjellë të kompletuar me klip këngën e tij më re që mban titullin “Amanet”.

Kënga është super baladë e bukur me tekst dhe muzikë nga Besim Bunjaku, orkestrimi Ermal Krasniqi, solo guitar Astrit Stafai e video punuar nga D.Production e edituar nga Emra Com. Kënga vërtet është e bukur e kënduar mjeshtërisht nga artisti i njohur.BS.