Burrin azilant, bashkëshortja e ish kryeministrit Gruevski feston ditëlindjen e vetme në Shkup

Borkica Gruevska, gruaja e ish kryeministrit dhe i arr atisuri Nikolla Gruevski, u pa disa ditë më parë në një bar të Shkupit, ku po argëtohej me miqtë e saj. Kjo është paraqitja e saj e parë publike që kur burri i saj u bë azilkërkues në Hungari. Duke gjykuar nga fotot, ajo është dukshëm me humor dhe e buzëqeshur.

Rasti për këtë mbrëmje është ditëlindja e gruas se Gruevskit ku e festoi ne një lokal në Shkup, afër banesës ku ajo jetonte me ish-kryeministrin dhe të arra tisurin aktual, Nikola Gruevski.

Më parë Borkica nuk u paraqit me burrin e saj kur mbrojti doktoraturën në Fakultetin Ekonomik në Shkup. Në vend të kësaj, dy vajzat e saj shoqëroheshin nga gjyshja, Nada. Nikolla dhe Borkica u betuan për dashurinë e përjetshme më 10 maj 2007.