Çun Lajçi zgjedh dhe Granit Shalën në mesin e kandidatëve të preferuar për deputet

Dëshirë artisti
Katër miq, t’partive të ndryshme, për t’cilet isha gëzua sikur t’baheshin deputet:
Gani Dreshaj,Granit Shala, Ali Lajqi dhe Brahim Selimaj
Veç iu kallxova se si të doni. S’po ua imponoj!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1340070466157311&set=a.101031213394582&type=3&theater