Dardan aka DARD këngëtari shqiptar që së shpejti do shkaktoi “Termet” në industrin muzikore (Video)

Industria muzikore shqiptare aktualishtë është shumë produktive, fal artistave të talentuar dhe përqafimit me rryma të reja muzikore aktualisht kjo industi po sundon Europen. Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Dardan aka DARD . Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është DARD.

Dardan aka DARD sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ MonaLisa” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe DARD e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Dardan aka DARD është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – MonaLisa menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe i gjithë projekti është realizuar nga prod. by ZHBEATS dhe është në bashkpunim me CEKO.

https://www.youtube.com/watch?v=SfhVlrF1uEg