Dasmë shqiptare në Tokio të Japonisë

Arbër Demo nga Shqipëria dhe Mana Aoki nga Japonia këto ditë kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me martesë, në një ceremoni mjaft të veçantë në kryeqytetin e Japonisë, në Tokio.

Në hotelin ku është mbajtur ceremonia e dasmës është vendosur flamuri i Shqipërisë dhe ai i Japonisë dhe me ceremoni tradicionale të të dyja vendeve është zhvilluar atmosfera e dasmës.

Në këtë ceremoni nuk ka munguar as vallja dhe veshjet tradicionale shqiptare të çiftit, ndërsa të gjithë dasmorët kanë vallëzuar në valle nën ritmin e këngëve shqipe, shkruan mediat, përcjell albinfo.ch.

Fotografia më e veçantë e dasmës është kur të gjithë dasmorët që qëndrojnë prapa çiftit i bashkojnë duart për të krijuar simbolin shqiptar, shqiponjën.